↑ Return to Assortiment

Bobux slofjes

Bobux slofjesBOBUX Slofjes (Soft Soles)

De originele leren slofjes uit Nieuw-Zeeland

Bij BOBUX gaat het om een gezonde ontwikkeling van kindervoetjes, de basis voor het hele verdere leven. Voor baby’s en jonge kinderen is het uiterst belangrijk dat de voetzool zich goed kan ontwikkelen. BOBUX heeft vastgesteld dat op blote voetjes lopen het allerbeste is voor een gezonde ontwikkeling van kindervoetjes. Daarom produceert Bobux slofjes en schoenen waarin blootvoets lopen het beste wordt benaderd!

Ademend en huidvriendelijk Het zachte leer van de BOBU slofjes ademt en vormt zich naar de voetjes. De slofjes zijn op een ecologisch verantwoorde manier  gelooid en gegarandeerd vrij van schadelijke verfstoffen. De beste bescherming binnenshuis!

Anti-slipzool en elastische sluiting Leren lopen is een hele onderneming. De suède ant-slipzooltjes geven een veilige grip en de elastische sluiting zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten.

BOBUX slofjes zijn voorzien van het CHILDSAFE keurmerk. Het CHILDSAFE keurmerk voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsstandaards en garandeert dat BOBUX slofjes huidvriendelijk zijn en millieu bewust geproduceerd van lood- en gifvrij Eco leather.

 

BOBUX softsoles  slofjes zijn beschikbaar in vele uitvoeringen voor baby’s en kinderen tot 5 jaar.

S  =  11        cm   ( 3    – 9 maanden)
M  = 12,5      cm   (9    – 15 maanden)
L   = 13,5     cm   (15 –  21 maanden)
XL = 15        cm   (21 – 27 maanden)

2XL = 16,5   cm  ( 2 – 3 jaar)
3XL =  18     cm   (3 – 4 jaar)
4XL =  19     cm   ( 4 – 5 jaar)
5XL =   20,5 cm   ( 5+ jaar)

 

De beschikbare modellen kunnen bekeken worden op www.babylonia.be en kunnen via ‘Contact’ besteld worden bij het Luierlijntje.  Gratis levering aan huis bij bestelling vanaf €100 (België).

Prijzen: €32 voor de lage modelletjes, €35 voor de hogere modellen, vanaf maat 2XL €37,35 per paar.